Materieel

In maart 2011 hebben wij een J.C.B. heistelling aangeschaft uitgerust met een hydraulische heihamer van 2000 kg. Deze stelling is uitermate geschikt voor het heien van prefab betonpalen tot een lengte van 17 meter. De kraan is 3,3 meter breed en weegt 32 ton en is daarom nog goed inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen.

     


Voor het heien van houten palen hebben wij 2 P&H heistellingen beschikbaar. Met deze kranen voeren wij de grotere werken uit in houten palen met of zonder betonoplangers. Deze kranen zijn 2,7 meter breed, wegen 14 ton en hebben doordat ze uitgerust zijn met giek en leiers een grote reikwijdte.

         


In april 2010 hebben wij een nieuwe mini heimachine aangeschaft. Doordat deze uitgerust is met een heicomputer is hij uitermate geschikt voor het heien van stalen buispalen. Ook de kleinere houten palen klussen worden met deze machine uitgevoerd. Hij heeft een transport breedte van 1,2 m. en is uitschuifbaar tot 1,65 m. tijdens het heien voor een betere stabiliteit. Ook voor binnen heiwerk in hallen of kassen is deze machine geschikt.