Diensten

N. Wijfje Heiwerken B.V. kan u op verschillende manieren van dienst zijn:

Uitvoeren van heiwerken
Aannemer of particulier, u kunt bij N. Wijfje Heiwerken B.V. altijd terecht voor het uitvoeren van welk heiwerk dan ook. Het heien van houten palen met of zonder opzetter, prefab betonpalen, houten schakelpalen en stalen buispalen behoort tot onze dagelijkse activiteiten.

Doordat wij in korte, snelle lijnen met leveranciers werken en zelf ons transport uitvoeren zijn wij zeer flexibel en kunnen zo lange levertijden voorkomen.

Wij werken met relatief licht materieel, waardoor we op moeilijk bereikbare plaatsen toch uw heiwerk kunnen realiseren. Tevens is het mogelijk dat wij desgewenst ook het koppensnellen en het puinruimen voor u verzorgen.
Agrarische Bouw
De veestallen, sleufsilo's en mestplaten die N. Wijfje Heiwerken B.V. door heel Nederland geheid heeft, zijn haast niet te tellen. Van kleine paardenstal tot grote ligboxenstal, uitgevoerd in houten palen of prefab betonpalen.
Wij kunnen de palen keurig netjes met een laser op de juiste hoogte heien, dit is weer makkelijk met het uitgraven van de bouwput. Moeten de palen toch op hoogte afgezaagd worden, kunnen wij dit desgewenst ook voor u verzorgen, net als het aanbrengen van de mesbanden en hakkelbouten. Wij laten dan een keurig opgeruimde bouwput achter waarin u direct kunt starten met het betonwerk.

Grond-, Weg- en Waterbouw
Ook voor de bedrijven in de GWW-sector kan N. Wijfje Heiwerken de juiste partner zijn. Onderheide rioleringstelsels (uitgevoerd naast de sleuf, of op draglineschotten boven de sleuf), duikerbruggen, pompputten, overal waar palen onder aangebracht moeten worden, kunnen wij dit verzorgen.

 


Waterwerk
Wanneer u een brug, kademuur of beschoeiing wilt heien, bent u bij ons aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij al heel wat palen in het water geslagen. Geen brug te ver, of N. Wijfje Heiwerken weet er een oplossing voor. Wij komen altijd vooraf op de locatie kijken om op te meten en te bekijken welke hulpmaterialen we nodig hebben om tot een perfect resultaat te komen.Ook hebben wij de nodige ervaring met het uitvoeren van heiwerken op een locatie die alleen over het water te bereiken is. Op een veerpont of pontons verzorgen wij dan het vervoer naar de bouwlocatie.

Moet het heiwerk helemaal op het water plaatsvinden? Geen probleem! Door vanaf drijvende pontons te werken, slaan wij de palen precies hoe u ze hebben wilt. Te lood, schoor het is allebei mogelijk.


Moeilijk bereikbare locaties
Woont u langs een weg met gewichtbeperkingen en wilt u toch bouwen, voor ons geen probleem om het heiwerk uit te voeren. Wij kunnen met ons materieel vrijwel overal komen, en regelen desgewenst ook de benodigde ontheffingen.
Stalen buispalen
Sinds juni 2009 hebben wij de beschikking over een nieuwe supermoderne minimachine die uitermate geschikt is voor het heien van stalen buispalen (zie onderstaande foto's). Elke gewenste diameter kan worden aangebracht. Deze machine is slechts 1,20 m. breed, en dus ideaal voor moeilijk bereikbare ruimtes.

Tevens kunnen wij met deze machine houten palen met een lengte van 10 m. in zijn geheel slaan. De mogelijkheid van schakelen blijft altijd nog aanwezig.

       


Mini stelling
Wij beschikken over een mini heistelling van slechts 1,23 m. breed. Ideaal dus voor het heiwerk onder bijvoorbeeld uw aanbouw/serre omdat wij eenvoudig door de poorten kunnen in een nieuwbouwwijk. Ook hebben wij met deze machine al diverse malen in kassen en loodsen geheid met een maximale werkhoogte van 3,5 m. om betonvloeren te onderheien. Dus heeft u bouwplannen en gaat u funderen op stalen buispalen, u kunt bij ons terecht voor een nette scherpe offerte.

     


Funderingsherstel
Krijgt u te maken met schade aan uw bestaande fundering?
Dan kan het aanbrengen van console palen een oplossing bieden.
Wij slaan eerst een stalen buispaal strak naast de bestaande fundering, deze storten we vol met beton, waarna we een stalen console aanbrengen onder de bestaande fundering en deze op de juiste spanning zetten om het verder beschadigen te voorkomen.

 


U kunt bij ons altijd terecht voor een nette, scherpe offerte.

Klikt u hiervoor op de button offerte
Advies over heiwerk
Heeft u plannen om te gaan bouwen, maar weet u niet precies welk type heiwerk bij u het makkelijkst en best toepasbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen ter plaatse kijken en weten voor elke situatie een oplossing. Of het nu voor een grote klus van betonpalen van 25 meter lang is, of voor 1 houten paal in een hoekje bij een huis t.b.v. een erker.
  Levering van houten palen, betonpalen en betonopzetters
N. Wijfje Heiwerken levert al deze materialen uit voorraad waardoor u snel met uw project kunt starten.

De houten palen worden geleverd onder KOMO certificaat: K 32333
De betonoplangers worden geleverd onder KOMO certificaat: K 23630
De Prefab betonpalen worden geleverd onder KOMO certificaat: K 2364


En over certificaten gesproken, uiteraard werken wij uitsluitend met machines die goedgekeurd zijn volgens de Aboma / Keboma richtlijnen of gelijkwaardig, en voorzien zijn van het bijhorende veiligheidvignet.

 
ONS MOTTO:


BIJ ONS KAN ALTIJD ALLES!!!!!!!!